top of page

Pedicure

Pedicure

Behandelingen in ons schoonheidssalon:

Pedicure:  verzorging van nagels en nagelwallen, knippen, vijlen, verwijderen van eelt,

verwijderen van eeltpit / eksteroog, behandeling van kloven en voetmassage            

Pedicure + lakken                                                                        

Paraffine pedicure:  pedicure + paraffinepakking   

Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Ons laagste lichaamsdeel vergeten we al wel eens. Terwijl de voeten toch ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen. Als u uw voeten gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, kijk dan eens rond op deze site. Uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht.

 

Voetverzorging staat erg in de belangstelling. Op tv zie je spotjes voor allerlei voetproducten, zoals pleisters en crèmes. Dat komt omdat veel mensen last hebben van voetklachten. Voetklachten komen ook bij jongeren steeds vaker voor. Dat kan te maken hebben met de schoenen die men draagt. Ook kun je last hebben van voetschimmel. Je kunt het oplopen in douches en zwembaden.

 

Andere klachten zijn likdoorns, teveel eelt, ingroeiende nagels en zweetvoeten. Heb jij ook wel eens last van je voeten? Dat is heel normaal en prima te behandelen. De specialist hiervoor is de pedicure. Maak gewoon een afspraak. Je kunt er zonder doorverwijzing van je huisarts terecht. Bij de pedicure bent u op het goede adres.

Pedicure
Pedicure
Pedicure
Pedicure

Zes goede redenen om naar de pedicure te gaan:

  1. Omdat je je voeten graag wilt laten zien, bijvoorbeeld in een open schoen, in het zwembad, op het strand. En na een spannende date, natuurlijk.

  2. Omdat je je voeten eens wilt verwennen. Ze werken er elke dag hard voor. Maar komen wel eens aandacht te kort.

  3. Omdat je je uiterlijk en gezondheid gewoon belangrijk vindt. Dat gaat tot en met je voeten.

  4. Omdat je graag sport. De voeten zijn de gangmakers bij het sporten. Een goede conditie betekent ook gezonde, goed verzorgde voeten.

  5. Omdat je last hebt van je voeten. Jongeren hebben vaak last van zweetvoeten, voetschimmel en ingroeiende nagels. Daarmee blijven rondlopen is niet verstandig.

  6. Omdat de voeten een spiegel zijn van de ziel. Een beetje spirituele overweging, maar voeten laten zich lezen en vertellen iets over jouw persoonlijkheid.

bottom of page