Disclaimer

Aansprakelijkheid

Nuovi Inizi doet er alles aan om de aangeboden informatie op haar sites zo actueel en correct mogelijk te brengen. Er wordt met veel zorg aan de inhoud en samenstelling van deze site gewerkt. Mocht u toch opmerken dat bepaalde informatie op onze site onvolledig of onjuist is, mag u ons daar uiteraard steeds van op de hoogte stellen. 
Nuovi Inizi kan hier echter niet voor aansprakelijk gesteld worden. 
Nuovi Inizi zal nooit aansprakelijkheid aanvaarden voor kosten en/of enige schade, direct of indirect, die voortvloeien uit onvolledige en/of onjuiste informatie die op de website aangeboden wordt. Nuovi Inizi is evenmin aansprakelijk voor de inhoud van artikelen, meningen, of ander materiaal dat door derden op deze site geplaatst is of anderszins afkomstig is van derden. 
Nuovi Inizi kan er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor u de informatie raadpleegt. 
De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Wijzigingen kunnen altijd met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving worden aangebracht. Nuovi Inizi mag in alle gevallen informatie van de site verwijderen of al dan niet tijdelijk ontoegankelijk maken als er sprake is van mogelijke inbreuk op rechten van derden. Nuovi Inizi heeft het recht om eventueel ingezonden tekst-, beeld- en/of geluidsmateriaal op welke manier dan ook aan te passen.

 

Virussen en misdrijven

Nuovi Inizi doet er alles aan om haar website optimaal te beschermen tegen virussen, hacking-attacks, of andere informaticamisdrijven, maar garandeert niet de afwezigheid er van.

 

Geschillen

Deze on-line-overeenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of wat er op vermeld staat, valt onder de toepassing van het Belgische recht. Raadpleging van deze site houdt in dat u zich onderwerpt aan de rechtspraak van de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, België, en dat u aanvaardt om alle gedingen alleen voor deze rechtbanken te brengen.

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief

Nuovi Inizi - Grote Steenweg 11  2550 Kontich - Antwerpen
Tel.: +32 477 57 00 09 - nuovi-inizi.be
Schoonheidssalon
Nagelstudio
  • Facebook - Nuovi Inizi
  • Nuovi Inizi - Instagram
  • Facebook - Nagelstudio Nuovi Inizi
  • Instagram - Nagelstudio Nuovi Inizi

Behandelingen zijn enkel na afspraak

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zon- en feestdagen gesloten

09u00 - 12u00 / 13u00 - 18u00

09u00 - 12u00 / 13u00 - 18u00

   Gesloten

09u00 - 12u00 / 13u00 - 18u00

  09u00 - 12u00 / 13u00 - 16u00

 09u00 - 12u00 / Gesloten        

Bezoekers sinds 1 mei 2015

© 2013 - 2021 by NUOVI INIZI Kontich - Antwerpen - Ondernemingsnr.: 0790.037.680

All rights reserved - Proudly created by IBS

Privacybeleid Disclaimer  Retourbeleid  Verzendbeleid Verkoopsvoorwaarden

Veilig betalen