top of page

Over ons

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Cathy Witters, mama van een dochter Laura. Reeds van kindsbeen  af ben ik erg gefascineerd door schoonheidsverzorging. Een gezonde geest in een gezond lichaam stelt men wel eens...want is het niet zo wanneer je van jezelf vindt dat je er goed en verzorgd uitziet, je barst van zelfvertrouwen en het leven je toelacht ?

Wat ik jullie ook met veel trots kan melden is dat ondertussen mijn lieve dochter ook mee actief is bij Nuovi Inizi.

Zij neemt onze Nagelstudio ter harte en doet dit met groeiend succes!

Nuovi Inizi - Cathy Witters

Reeds vanaf mijn jeugdjaren heb ik opleidingen gevolgd om mij te specialiseren in de schoonheidsverzorging. Zo heb ik het voorrecht genoten om te mogen werken in een van de meest vooraanstaande schoonheidssalons te Antwerpen. Het nieuwsmagazine Telefacts heeft hier zelfs aandacht aan besteed vanwege hun toonaangevende en vooruitstrevende behandelingen. Het spreekt voor zich dat dit een schatkamer aan ervaring is geweest.

25ad4283-708c-4462-a6dc-1f1030d7b911.JPG

Een paar jaar verder. Het was voor mij heel duidelijk. Mijn droom, een eigen schoonheidssalon wilde ik kost wat kost verwezenlijken.  Maar ik wilde er toch iets unieks van maken. Anders dan anders. Mensen laten genieten is mijn tweede natuur. Ik zeg dikwijls, mijn hart ligt bij mijn dochter, mijn ziel ligt in het laten genieten van mensen.

En dat is wat ik beoog. Ik geef u de garantie dat elke behandeling afgestemd is op uw persoon. Geen blablabla-toestanden. Eerlijkheid en klantgerichtheid draag ik hoog in het vaandel. Want uiteindelijk draait alles toch om u, niet ? 

Ondertussen zijn we bijna 15 jaar verder en heb ik me reeds enige tijd gespecialiseerd in dermaceutische en paraceutische gelaatsbehandelingen. Deze leiden tot spectaculaire resultaten. Op onze website vind u hierover meer details.

bottom of page