Privacybeleid

Artikel 1 – Voorwerp

Onderliggend Handvest is opgesteld door Cathy Witters van Nuovi Inizi, wonende Grote Steenweg 11 te 2550 Kontich Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 790.037.680 (hierna genoemd de “verantwoordelijke voor de verwerking”). Het voorwerp van huidig Handvest is het informeren van bezoekers van de website op het adres http://www.nuovi-inizi.be (hierna genoemd de “website”) met betrekking tot de wijze waarop de gegevens worden verzameld en verwerkt door de verantwoordelijke voor deze verwerking. Voorliggend Handvest is gebaseerd op de wens van de verantwoordelijke voor de verwerking om in alle transparantie op te treden, dit in overeenstemming met de Wet van 8 December 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en in overeenstemming met de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna genoemd de “algemene verordening gegevensbescherming”), alsook in het kader van de nieuwe Europese wetgeving m.b.t. Bescherming van de Persoonlijke Gegevens welke in voege treedt op 25 mei 2018. De verantwoordelijke voor de verwerking heeft in het bijzonder aandacht voor de bescherming van het privéleven van zijn geregistreerde gebruiker (de persoon die zich geregistreerd heeft als abonnée op onze nieuwsbrief of via contactformulier van de website zijn gegevens heeft meegedeeld of persoonlijk zijn/haar gegevens heeft gegeven in ons schoonheidssalon) en verbindt zich er bijgevolg toe om alle noodzakelijke en redelijke maatregelen te nemen teneinde de persoonsgegevens van deze personen te beschermen tegen verlies, diefstal, verspreiding of niet-toegelaten gebruik ervan. Indien de geregistreerde gebruiker wenst te reageren op één van de hieronder vermelde bepalingen, wordt deze uitgenodigd in de eerste plaats contact op te nemen met de verantwoordelijke voor de verwerking op het postadres of e-mailadres weergegeven in het punt “contactgegevens” van voorliggend Handvest.

 

Artikel 2 – Toestemming

Door onze website te gebruiken, door zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief verklaart de geregistreerde gebruiker kennis te hebben genomen van de hieronder vermelde informatie en aanvaardt hij voorliggend Handvest. Dit heeft tevens tot gevolg dat de geregistreerde gebruiker er uitdrukkelijk mee instemt dat de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens de persoonsgegevens, die door de geregistreerde gebruiker werden gecommuniceerd via de website en/of ter gelegenheid van de diensten die door de website worden aangeboden, verzamelt en verwerkt met het oog op de hierna vermelde doelstellingen, dit in overeenstemming met de modaliteiten en principes weergegeven in huidig Handvest. Wanneer de verwerking van de persoonsgegevens gegrond is op basis van een voorafgaandelijk gegeven toestemming, heeft de geregistreerde gebruiker het recht om zijn toestemming op ieder ogenblik in te trekken. De intrekking van deze toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die reeds heeft plaatsgevonden voor de intrekking van de toestemming.

 

Artikel 3 - Welke gegevens verzamelen wij?

Door de website te bezoeken en de diensten aangeboden door de verantwoordelijke voor de verwerking te gebruiken, stemt de geregistreerde gebruiker er uitdrukkelijk mee in dat de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens, volgens de modaliteiten en principes hierna beschreven, de volgende persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt: o het IP-adres van de geregistreerde gebruiker (automatisch opgepikt door de server van de verantwoordelijke voor de verwerking), hierin begrepen het dynamische IP-adres; o het e-mailadres van de geregistreerde gebruiker indien de geregistreerde gebruiker deze voorafgaandelijk heeft meegedeeld, bijvoorbeeld door berichten te posten of vragen te stellen op de website, door via e-mail te communiceren met de verantwoordelijke voor de verwerking, door deel te nemen aan discussiefora, door via identificatie toegang te verkrijgen tot een beperkt deel van de website, enz.; o het e-mailadres, de voor – en achternaam, het postadres, het telefoon- en Gsm-nummer en, in voorkomend geval, de maatschappelijke benaming en zetel, het ondernemingsnummer en het telefoonnummer van de onderneming, wanneer de geregistreerde gebruiker zich toegang verschaft tot de website na de registratie; o het geheel van informatie met betrekking tot de pagina’s die door de geregistreerde gebruiker op de website werden bezocht; o alle informatie die de geregistreerde gebruiker vrijwillig heeft meegedeeld, bijvoorbeeld in het kader van enquêtes en/of inschrijvingen op de website, door te chatten met de verantwoordelijke voor de verwerking op de website, door gebruik te maken van de diensten aangeboden op de website of door identificatie toegang te verkrijgen tot een beperkt deel van de website. Het is mogelijk dat de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens tevens gegevens verzamelt die geen persoonlijk karakter hebben. Deze gegevens worden gekwalificeerd als nietpersoonsgegevens en laten niet toe dat een bepaalde persoon in het bijzonder rechtstreeks of onrechtstreeks wordt geïdentificeerd. Deze gegevens kunnen bijgevolg voor welk doeleinde ook worden gebruikt, bijvoorbeeld om de website te verbeteren, om de aangeboden producten en diensten te verbeteren of om publicaties te verbeteren van de verantwoordelijke voor de verwerking. In de hypothese waarin gegevens met een persoonlijk karakter worden gecombineerd met gegevens zonder persoonlijk karakter, zodat het mogelijk is de betrokken personen te identificeren, zullen deze gegevens worden verwerkt als gegevens met een persoonlijk karakter totdat de betrokken personen op basis van de bewuste gegevens niet meer kunnen worden geïdentificeerd.

 

Artikel 4 - Manieren van verzameling

De verantwoordelijke voor de verwerking verzamelt persoonsgegevens op de volgende wijzen: - d.m.v. het contactformulier; - d.m.v. de inschrijving op de website of abonneren voor de nieuwsbrief; - d.m.v. het gebruik van de diensten aangeboden door de verantwoordelijke voor de verwerking op de website.

 

Artikel 5 - De doelen van de verwerking

De persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt louter voor de hierna vermelde doeleinden: • het beheer en de controle waarborgen wat de uitvoering van de aangeboden diensten betreft; • het versturen en opvolgen van bestellingen en facturatie; • het versturen van promotionele informatie met betrekking tot de producten en diensten door de verantwoordelijke voor de verwerking; • het eventueel versturen van gratis staaltjes of het aanbieden van diensten aan gunstigere voorwaarden; • het beantwoorden van vragen van de gebruikers; • het opstellen van statistieken (met behulp van geanonimiseerde gegevens); • het verbeteren van de kwaliteit van de website en de producten en/of diensten door de verantwoordelijke voor de verwerking; • informatie doorsturen met betrekking tot nieuwe producten en/of diensten door de verantwoordelijke voor de verwerking; • direct marketingdoeleinden: • toelaten dat de interesses van de geregistreerde gebruiker beter worden geïdentificeerd. De verantwoordelijke voor verwerking van de gegevens kan ertoe worden gebracht verwerkingen uit te voeren die nog niet in voorliggend Handvest werden opgenomen/voorzien. In dergelijk geval zal de verantwoordelijke voor de verwerking de geregistreerde gebruiker contacteren alvorens zijn persoonsgegevens te gebruiken, teneinde de geregistreerde gebruiker in kennis te stellen van de wijzigingen en teneinde hem de mogelijkheid te geven dergelijk gebruik te weigeren.

 

Artikel 6 – De verantwoordelijke voor verwerking en de verwerker

De verantwoordelijke voor de verwerking werkt samen met een derde partij om de marketingdoeleinden van de verantwoordelijke van de verwerking ter harte te nemen, namelijk een dienstverlener, welke de verwerker wordt genoemd. Deze is de vennootschap IBS, met maatschappelijke zetel te Kerkplaats 25/1 2160 Wommelgem en ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met het nr. 655.837.784. Deze verwerker verbindt zich ertoe de bestanden van persoonlijke gegevens van de klanten van de verantwoordelijke van de verwerking uitsluitend te gebruiken voor marketingdoeleinden van de verantwoordelijke van verwerking. Een overeenkomst tussen deze partijen is opgemaakt conform de nieuwe Europese wetgeving m.b.t. Bescherming van de Persoonlijke gegevens.

 

Artikel 7 - Duurtijd van de bewaring

De verantwoordelijke voor de verwerking bewaart de persoonsgegevens enkel in de periode die redelijkerwijze noodzakelijk is om de vooropgestelde doelen te verwezenlijken en in overeenstemming met de wettelijke en reglementaire vereisten. Wanneer de persoonsgegevens verzameld en verwerkt worden in het kader van de uitvoering van een overeenkomst, worden de gegevens van de gebruiker maximum 3 jaar bewaard na beëindiging van de contractuele relatie die de gebruiker aan de verantwoordelijke voor de verwerking bindt. Na afloop van de bewaringstermijn zal de verantwoordelijke voor de verwerking alles in het werk stellen om zich ervan te verzekeren dat de persoonsgegevens onbeschikbaar (anoniem) werden gemaakt.

 

Artikel 8 - Toegang tot de gegevens en kopieën

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de gebruiker, nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door kopie van zijn identiteitskaart te voegen), kosteloos de geschreven communicatie verkrijgen of een kopie van de persoonsgegevens die verworven werden. De verantwoordelijke voor de verwerking kan van de geregistreerde gebruiker betaling eiser van alle redelijke kosten, gebaseerd op de administratieve kosten voor iedere bijkomende kopie die door de gebruiker gevraagd wordt. Van zodra de geregistreerde gebruiker deze vraag via elektronische weg indient, zal de informatie ook op elektronische wijze afgeleverd worden, tenzij de gebruiker dit anders wenst. De kopie van zijn gegevens zullen aan de geregistreerde gebruiker meegedeeld worden uiterlijk een maand na ontvangst van zijn aanvraag. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden in functie van de complexiteit en het aantal aanvragen. De verwerkingsverantwoordelijke licht de gebruiker van deze verlenging en de reden voor de verlening in ten laatste een maand na de aanvraag te hebben ontvangen.

 

Artikel 9 - Recht op verbetering

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker, nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), binnen een redelijke termijn en uiterlijk binnen de termijn van één maand, op kosteloze wijze de verbetering vragen van zijn persoonsgegevens indien deze fouten zouden bevatten, onvolledig of irrelevant zouden zijn, alsook vragen dat zijn gegevens zouden worden aangevuld indien deze onvolledig blijken te zijn. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden in functie van de complexiteit en het aantal aanvragen. De verwerkingsverantwoordelijke licht de geregistreerde gebruiker van deze verlenging en de reden voor de verlening in ten laatste een maand na de aanvraag te hebben ontvangen.

 

Artikel 10 - Het recht om zich tegen de verwerking te verzetten

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker op ieder ogenblik, om redenen die verband houden met zijn persoonlijke situatie en nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), zich kosteloos verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens wanneer de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een opdracht met publiek belang of wanneer de verwerking deel uitmaakt van de uitoefening van het openbaar gezag die aan de voor de verwerking verantwoordelijke is opgedragen. De verantwoordelijke voor de verwerking kan weigeren om het verzet van de geregistreerde gebruiker uit te voeren, indien deze het bestaan van dwingende en legitieme motieven vaststelt die de verwerking rechtvaardigen, die prevaleren op de belangen of de rechten en de vrijheden van de gebruiker, of wanneer deze aangewend worden voor een betwisting in rechte, het voeren van een verdediging in rechte of voor de uitoefening van rechten. Ingeval van betwisting kan de geregistreerde gebruiker hiertegen in beroep gaan overeenkomstig hetgeen bepaald werd in het punt “bezwaar en klachten” van huidig Handvest. Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker op ieder moment en nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), zich zonder enige rechtvaardiging en op kosteloze wijze verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens indien deze gegevens verzameld werden met direct marketingdoeleinden (hierin begrepen profilering). De verantwoordelijke voor de verwerking is ertoe gehouden om binnen een redelijke termijn en uiterlijk binnen de maand te antwoorden op de vraag van de geregistreerde gebruiker en dient zijn antwoord te motiveren indien hij voornemens is geen gunstig gevolg aan de vraag van de geregistreerde gebruiker te verlenen. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden in functie van de complexiteit en het aantal aanvragen. De verwerkingsverantwoordelijke licht de geregistreerde gebruiker van deze verlenging en de reden voor de verlening in ten laatste een maand na de aanvraag te hebben ontvangen.

 

Artikel 11 - Het recht op beperking van de verwerking

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker, nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), de beperking/schorsing verkrijgen van de verwerking van zijn persoonsgegevens, in volgende gevallen: o wanneer de geregistreerde gebruiker de juistheid van een gegeven betwist en enkel voor de periode die de verantwoordelijke voor de verwerking nodig heeft om dit na te kijken; o wanneer het gebruik ongeoorloofd is of wanneer de gebruiker de beperking van de werking verkiest boven de uitwissing van de gegevens; o wanneer de geregistreerde gebruiker deze beperking nodig heeft voor een betwisting, uitoefening of verdediging in rechte, hoewel dit niet meer noodzakelijk is voor de voortzetting van de doeleinden van de verwerking; o gedurende de periode die noodzakelijk is om de gegrondheid van een aanvraag tot verzet te onderzoeken, met andere woorden, de periode die de verantwoordelijke van de verwerking nodig heeft om een afweging te maken tussen de legitieme belangen van de verantwoordelijke voor de verwerking en deze van de geregistreerde gebruiker. Wanneer de verwerking geschorst werd krachtens deze bepaling, mogen de persoonsgegevens slechts na instemming van de gebruiker worden verwerkt, met uitzondering van de bewaring ervan of om rechten in rechte vast te stellen, af te dwingen of te verdedigen of om de rechten van een andere natuurlijke of rechtspersoon te vrijwaren, of nog, omwille van redenen van openbaar belang van de Europese Unie of één van haar lidstaten. De verantwoordelijke voor de verwerking zal de geregistreerde gebruiker ervan in kennis stellen van zodra de beperking/schorsing van de werking wordt opgeheven.

 

Artikel 12 - Het recht op uitwissing (recht om vergeten te worden)

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker, nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), de uitwissing verkrijgen van de op hem betrekking hebbende persoonsgegevens, indien één van de hierna bepaalde motieven van toepassing is: o de gegevens zijn niet meer noodzakelijk met betrekking tot de doeleinden van de verwerking; o de geregistreerde gebruiker heeft zijn toestemming voor verwerking van zijn gegevens ingetrokken en er is geen andere grondslag voor verdere verwerking; o de geregistreerde gebruiker verzet zich tegen de verwerking en er is geen dwingend legitiem motief voor verdere verwerking en/of de gebruiker oefent zijn bijzonder recht op verzet uit met betrekking tot direct marketingdoeleinden (hierin begrepen de profilering); o de persoonsgegevens hebben het voorwerp uitgemaakt van een ongeoorloofd gebruik; o de persoonsgegevens met een persoonlijk karakter dienen te worden uitgewist teneinde een wettelijke verplichting na te leven (van het recht van de Europese Unie of het recht van een Lidstaat) waaraan de verantwoordelijke voor de verwerking onderworpen is. De uitwissing van de gegevens is echter niet van toepassing in de 3 volgende gevallen : o van zodra de verwerking noodzakelijk is voor de uitoefening van het recht op vrije meningsuiting en et recht op informatie; o van zodra de verwerking noodzakelijk is om een wettelijke bepaling te kunnen naleven die verwerking vereist zoals voorzien door het recht van de Europese Unie of door het recht van één van de Lidstaten waaraan de verantwoordelijke voor de verwerking onderworpen is; o van zodra de verwerking noodzakelijk is voor de betwisting, uitoefening of verdediging in rechte. De verantwoordelijke voor de verwerking is ertoe gehouden om binnen een redelijke termijn en uiterlijk binnen de maand, te antwoorden op de vraag tot uitwissing van de geregistreerde gebruiker en dien zijn antwoord te motiveren indien hij voornemens is geen gunstig gevolg aan de vraag van de geregistreerde gebruiker te verlenen. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden in functie van de complexiteit en het aantal aanvragen. De verwerkingsverantwoordelijke licht de geregistreerde gebruiker van deze verlenging en de reden voor de verlening in ten laatste een maand na de aanvraag te hebben ontvangen. De geregistreerde gebruiker heeft eveneens het recht om op kosteloze wijze, binnen dezelfde modaliteiten, de afschaffing of het verbod tot gebruik te bekomen van alle persoonsgegevens die op hem betrekking hebben en die, rekening houdend met het doel van de verwerking, onvolledig of irrelevant zijn of waarvan de registratie, communicatie of bewaring verboden zijn of die voor een langere periode bewaard zouden zijn gebleven dan noodzakelijk en toegelaten.

 

Artikel 13 - Het recht op "gegevensoverdraagbaarheid"

Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker op ieder moment en nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), vragen om op kosteloze wijze zijn persoonsgegevens te bekomen in een gestructureerd en algemeen gebruikt formaat, leesbaar door machines, met oog op overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking: o indien de verwerking van de gegevens uitgevoerd wordt met behulp van geautomatiseerde processen; en o indien de verwerking gebaseerd is op de toestemming van de geregistreerde gebruiker of noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst die werd gesloten tussen deze laatste en de verantwoordelijke voor de verwerking. Onder diezelfde voorwaarden en volgende dezelfde modaliteiten heeft de geregistreerde gebruiker eveneens het recht om van de verantwoordelijke voor de verwerking te eisen dat de persoonsgegevens die op hem betrekking hebben rechtstreeks zouden worden overgemaakt aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens met een persoonlijk karakter, voor zover dit technisch mogelijk is.

 

Artikel 14 - Bestemmelingen van de gegevens en openbaarmaking aan derden

De bestemmelingen van de verzamelde en verwerkte gegevens zijn, naast de verantwoordelijke voor de verwerking zelf, de personeelsleden of andere onderaannemers, de met zorg uitgekozen commerciële partners, gelegen in België of de Europese Unie, die samenwerken met de verantwoordelijke voor de verwerking in het kader van de commercialisering van de producten of de levering van diensten. Indien de geregistreerde gebruiker ermee heeft ingestemd dat de gegevens zouden worden openbaargemaakt aan derden met direct marketingdoeleinden of prospectiedoeleinden, zal de geregistreerde gebruiker hier voorafgaandelijk over geïnformeerd worden teneinde hem toe te laten om de verwerking van zijn gegevens door derden met direct marketingdoeleinden of prospectiedoeleinden al dan niet te aanvaarden. Middels een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag gericht aan de verantwoordelijke voor de verwerking op het adres vermeld onder het punt “contactgegevens” van huidig Handvest, kan de geregistreerde gebruiker op ieder moment en nadat zijn identiteit werd geverifieerd (door een kopie van zijn identiteitskaart te voegen), zich kosteloos verzetten tegen de toekomstige overdracht van zijn gegevens aan derden met direct marketingdoeleinden of prospectiedoeleinden. De verantwoordelijke voor de verwerking leeft alle in voege zijnde wettelijke en reglementaire bepalingen na en zal er in ieder geval op toezien dat zijn partners, personeelsleden, onderaannemers en andere derden die toegang hebben tot de persoonlijke gegevens, huidig Handvest naleven. De verantwoordelijke voor de verwerking behoudt zich het recht voor om de persoonsgegevens van de geregistreerde gebruiker openbaar te maken indien een wet, een juridische procedure of een bevel van een publieke autoriteit deze openbaarmaking noodzakelijk zouden maken. Geen enkele overdracht van persoonsgegevens zal plaatsvinden buiten de Europese Unie.

 

Artikel 15 – Veiligheid

De verantwoordelijke voor de verwerking zorgt voor de gepaste technische en organisatorische maatregelen teneinde een veiligheidsniveau te garanderen wat de verwerking van de verzamelde gegevens betreft, dit in overeenstemming met de risico’s die zich kunnen voordoen wat de verwerking van de gegevens betreft en aangepast aan de aard van de te beschermen gegevens. De verantwoordelijke voor de verwerking houdt rekening met de stand van kennis, de kosten van de werken en de aard, de strekking, de context en het doel van de verwerking, alsook met de risico’s voor de rechten en vrijheden van de geregistreerde gebruikers. De verantwoordelijke voor de verwerking gebruikt, wanneer hij gegevens op de website ontvangt of verstuurt, steeds encryptietechnologie die binnen de IT-sector erkend werd als zijnde de industriële standaard. De verantwoordelijke voor de verwerking heeft de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen getroffen teneinde de informatie die via de website verkregen werd te beschermen en teneinde verlies, misbruik of wijzigingen ervan te vermijden.

 

Artikel 16 - Bezwaren en klachten

Indien de gebruiker meent dat de verwerkingsverantwoordelijke huidig handvest of de reglementering ter zake niet naleeft, wordt hij uitgenodigd de verwerkingsverantwoordelijke te contacteren op het adres vermeld onder “contactgegevens” van huidig handvest. De gebruiker kan een klacht indienen bij de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer op het volgende adres: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat, 35 te 1000 Brussel. Tel. + 32 2 274 48 00. Fax. + 32 2 274 48 35, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">commission@privacycommission.be. De geregistreerde gebruiker kan eveneens een klacht indienen bij de Rechtbank van Eerste Aanleg van zijn woonplaats. Voor meer informatie met betrekking tot klachten en mogelijkheden tot verhaal, wordt de gebruiker uitgenodigd het volgende adres van de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te raadplegen: https://www.privacycommission.be/de/node/19254

 

Artikel 17 – Contactgegevens

Voor iedere vraag en/of klacht, in het bijzonder met betrekking tot de duidelijkheid en toegankelijkheid van huidig handvest, kan de gebruiker de verantwoordelijke voor de verwerking contacteren : Per e-mail : nuoviinizi2@gmail.com Per post : Nuovi Inizi, Grote Steenweg 11 te 2550 Kontich Antwerpen

 

Artikel 18 - Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Huidig Handvest wordt beheerst door het Belgische recht. Ieder geschil met betrekking tot de interpretatie of uitvoering van voorliggend Handvest zal worden onderworpen aan het Belgische recht en behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van het gerechtelijke arrondissement te Antwerpen.

 

Artikel 19 – Slotbepalingen

De verantwoordelijke voor de verwerking behoudt zich het recht voor om op ieder ogenblik de bepalingen van huidig Handvest te wijzigen. De wijzigingen zullen gepubliceerd worden met melding wat hun inwerkingtreding betreft. Voorliggende versie van het Handvest dateert van 14 mei 2018.

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief

Nuovi Inizi - Grote Steenweg 11  2550 Kontich - Antwerpen
Tel.: +32 477 57 00 09 - nuovi-inizi.be
Schoonheidssalon
Nagelstudio
  • Facebook - Nuovi Inizi
  • Nuovi Inizi - Instagram
  • Facebook - Nagelstudio Nuovi Inizi
  • Instagram - Nagelstudio Nuovi Inizi

Behandelingen zijn enkel na afspraak

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zon- en feestdagen gesloten

09u00 - 18u00

09u00 - 18u00

Gesloten

09u00 - 18u00

09u00 - 16u00

09u00 - 12u00

Bezoekers sinds 1 mei 2015

© 2013 - 2020 by NUOVI INIZI Kontich - Antwerpen - Ondernemingsnr.: 0790.037.680

Privacybeleid van Nuovi Inizi - All rights reserved. Proudly created by IBS