top of page

Retourbeleid

Reden van retour

Vink de reden van retour aan bij ‘reden van retour’.

*Geef een toelichting van de reden in het vakje van ‘opmerkingen’.

Retourprocedure

Als je een product wil retourneren is dat geen enkel probleem. Mits het product ongebruikt en ongeopend is. Indien er een selang op het product zit, mag deze niet verbroken zijn omwille de hygiëne van de producten. Mocht het product defect zijn, gelieve dan een mail te sturen naar nuoviinizi2@gmail.com met foto’s van het product en uitleg over de schade. Gelieve dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. 

Elk product dat geretourneerd wordt moet met de productnaam, aantal en reden in de tabel worden ingevuld. Ik ontvang graag zoveel mogelijk feedback in de rubriek:  ‘Info over klacht / Opmerkingen’.

U krijgt ,indien reden van retour correct is, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nuoviinizi2@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Alle artikelen dienen ongeopend en onbeschadigd teruggezonden worden.

Je kan je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar Nuovi Inizi retourneren. Ik raad je aan het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van retour zenden ligt ten allen tijden bij jou, Bpost. De kosten van retournering zijn voor jouw eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending tot het volledig is verwerkt zodat je een bewijs van verzending hebt. 

Vul jouw gegevens zo volledig mogelijk in zodat Nuovi Inizi zo goed mogelijk kan helpen met het retourproces. 

Als er aan bovenstaande eisen wordt voldaan, dan zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen nadat je pakket bij ons bezorgd is op het bekende rekeningnummer bijgeschreven worden. Terugbetalingen gebeuren altijd op hetzelfde rekeningnummer waarmee het pakket betaald is. 

Ruilen

Je producten kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen producten te retourneren. Wil je graag een ander product in de plaats? Neem dan even contact op via nuoviinizi2@gmail.com zodat de producten met elkaar verrekend kunnen worden.

De verzendingskosten van het om te ruilen product zijn ten laste van de klant. Zo zijn ook de verzendingskosten van de nieuwe aankoop na de omwisseling ten laste van de klant.

Retourformulier
Reden van retour
Bestand uploaden

Bedankt voor uw inzending!

bottom of page