top of page

Wist je dat 

Als schoonheidssalon geven we u graag  leuke ideeën en weetjes mee die je helpen met je gezondheid en verzorging van je lichaam. 

Water drinken
Water drinken
Water is gezond
Water drinken is gezond
Water is ok
... de huidige gezondheidstrend is het drinken van water onmiddellijk na het opstaan uit bed. Wetenschappers hebben de medische waarde hiervan bevestigd dat het gunstig is voor onze gezondheid.
Drinkwater bij het wakker worden is verbonden met het genezen en voorkomen van bepaalde ziekten en aandoeningen zoals hoofdpijn, spierpijn, artritis, hartproblemen, epilepsie, obesitas, tuberculose, meningitis, nierziekte, braken, gastritis, diabetes, constipatie, baarmoeder ziekte, oor en keel ziekte.
De methode:
...bij het ontwaken, voordat u iets anders doet, drink vier glazen water. Vergeet niet als er enige reden is waarom je dit veel water niet kan vasthouden in een keer, begin met zoveel als je kunt en verhoog de hoeveelheid langzaam, tot het wel gaat. Poets je tanden en voer je gebruikelijke ochtend mondhygiëne routine uit, en wacht vervolgens 45 minuten voordat je iets eet of iets te drinkt. Nadat de 45 minuten voorbij zijn, ontbijten zoals gewoonlijk, en dan niet eten of drinken gedurende 2 uur. 
Wanneer je de bovenstaande methode volgt, blijkt uit het onderzoek dat het aantal dagen dat onderstaande periodes moeten worden gevolgd om elke ziekte te genezen.
Specifieke ziekten:

Hoge bloeddruk Druk – 30 d / Maag Problemen – 10 d / Diabetes – 30 d / Constipatie – 10 d / Kanker – 180 d

Met deze behandelingsmethode classificeert alleen een verhoogd plassen aan het begin van het programma als bijwerking.    

Drinkwater en gezond en actief blijven zijn de manieren die ons leven zullen verbeteren.

Zowel de Chinezen als Japanners drinken warme thee bij hun maaltijden in plaats van koud water. Koud water vertraagt de spijsvertering en stolt het vette voedsel dat je net hebt gegeten. Zodra deze gestolde olie reageert met het maagzuur wordt het sneller geabsorbeerd door de darmen. De lange-termijn accumulatie van deze verteerde oliën kunnen leiden tot kanker.

Misschien zouden westerse culturen deze praktijk over moeten nemen, want er is alles te winnen en niets te verliezen.  

... het belangrijk is om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken als je uw huid wil mooi houden.

... onze hersens 76% water bevatten, onze longen 90%, ons bloed 84% water bevat en het bloedplasma 98%.

... je best elke dag je lichaamsgewicht x 0.03 liter water drinkt. Als je 70 kilogram weegt , drink dan 70 x 0.03 = 2.1 liter water dagelijks.

... een hevig uitgedroogd lichaam oranje of donkerkleurige urine produceert.
... een ietwat uitgedroogd lichaam produceert gele urine.
... een lichaam dat niet uitgedroogd is , produceert kleurloze urine.

Zacht voeten
Zachte voeten
... zachte, gladde voeten heel sexy zijn? Zeker weten. Maar mooie voeten krijg je niet zomaar. Voor de perfecte voetverzorging moet je bij de pedicure zijn. De pedicure behandelt en verzorgt je voeten. Ook als je helemaal geen klachten hebt, kun je een keer langs gaan. De pedicure kan een heerlijke voetmassage geven, gebruikt een lekkere crème en heeft tips om ze in topvorm te houden. Gewoon een beetje aandacht voor je voeten. 

... een hulpmiddeltje om een strakke gelaatshuid te hebben,  je elke dag voor de spiegel moet gaan staan en overdreven articulerend het ABC moet opzeggen. Door de gezichtspieren op deze manier los te maken, voorkom je rimpeltjes.

Strakke gelaatshuid
Strakke gelaatshuid
Mooie huid
Mooie huid

... door je huid regelmatig te scrubben, je de dode huidschilfertjes verwijdert. Hierdoor wordt je huid mooier en egaler bruin.

Winterhanden
Mooie handen

... door eens in de 3 weken winterhanden van een paraffine bad te voorzien, het veel pijnlijke kloven kan verminderen of zelfs voorkomen. En voor reuma patiënten de pijnlijke gewrichten kan verminderen.

... 98% van onze bevolking in een ontmoeting na 10 seconden een blik werpt op onze handen.

... 93% van onze mannelijke bevolking graag een verzorgde vrouwenhand ziet met de French manicure. ( het witte randje ) of een goed gelakte  kleur nagellak.

... 98% van onze vrouwelijke bevolking vind het geweldig een zeer verzorgde of zelfs liever een gemanicuurde mannenhand te zien.

Good looking man
Good looking man

... een baard een coole manier is om je imago steeds te veranderen. Van sik naar een kleine baard tot een stoppelbaard. Het kan je beste eigenschappen accentueren om het in evenwicht te houden met de wat minder opvallende eigenschappen.

... toch nog 53% van de vrouwen een licht behaarde, getrimd borsthaar of licht donzig behaarde borst aantrekkelijker en erotischer vinden dan een gladde borst.

... mannen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar volgens een onderzoek het onzekerst over hun uiterlijk zijn en vinden het ook belangrijk daar aandacht aan te besteden.

Lachen
Lachen is gezond

... een lachsessie van 20 minuten evenveel vitaliteit en welzijn brengt als een step- of joggingsessie. En zonder zweten! Lachen vermindert ook stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid.

... liefst 70 procent van de heren geeft desgevraagd de voorkeur aan een vrouwengezicht met een lach in plaats van een opgemaakte toet. Zo´n 60 procent van de mannen gaat er dan ook vanuit dat vrouwen die niet lachen chagrijnig zijn.

... mannen en vrouwen de mensen die met een mooie lach op de foto staan mooier vinden. Volgens de onderzoekers maakt een lach niet alleen aantrekkelijker, maar geeft de persoon ook een meer bereikbare en leukere indruk.

bottom of page