top of page

Microneedling

MICRONEEDLING is een behoedzame  anti-aging behandeling.

Fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag. Zo wordt er gezorgd  voor een optimale opname van het werkstofconcentraat hyaluron. Ook de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

De microneedling techniek is een uiterst veilig alternatief voor huidaandoeningen die baat hebben bij de stimulatie van collageen en elastine aanmaak om zo de huid te vernieuwen. Bovendien is het mogelijk om ook meer gevoelige plaatsen te behandelen zoals rond de ogen, neus of lippen.

microneedling
Microneedling

Wanneer Microneedling?

Deze behandeling is aangewezen bij rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid, een vaal, mat en onregelmatig huidbeeld, grove poriën, ….

Na de behandeling:

De huid zal reageren met een matig tot intensieve roodkleuring vergelijkbaar met zonnebrand. Ook een licht branderig gevoel en een lichte zwelling zijn zeer normaal. Dit betekent dat de huid goed reageert. Na 1 à 2 dagen zal de roodheid verminderen. Na de behandeling raden we aan de zuivere hyaluron forte serum meermaals aan te brengen. De eerste dagen raden we ook aan om een goede zonbescherming aan te brengen, zoals de Protective sunfluid.

Microneedling stimuleert een natuurlijk herstel van de huid omdat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor verliest de oudere huid zijn fijne rimpels en vaalheid en herwint zijn frisse, gladde en jonge textuur. Doordat in combinatie met het microneedling proces tegelijkertijd mesotherapeutische vloeistoffen worden ingebracht wordt het natuurlijk helingsproces ondersteund. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor verder ondersteunt, maar bovendien worden de huidcellen van binnenuit gevoed en gehydrateerd. Hierdoor mag u een langdurig en zichtbaar resultaat verwachten.

Het mooiste en beste resultaat

Microneedling in kuur geeft de beste resultaten. We adviseren 6 behandeling met een tussenpauze van maximaal 4 weken. Versterk het resultaat en gebruik zeker thuis zeker  aangepaste produkten zoals zuivere hyaluron forte serum en hydra 24h depot.

(Bij ons in het instituut te verkrijgen)

Microneedling

Kostprijs

Een microneedling behandeling kost:

110 EUR ( gelaat en hals )

130 EUR ( met décolleté ).

Wij raden een kuur aan voor een optimaal resultaat.

Een kuur omvat 6 behandelingen + 1 gratis en kost 660 EUR.

Het voordeel van een kuur is dat je 1 behandeling gratis krijgt ( waarde 110 EUR ) .

Het voordeeltarief is enkel van toepassing als je de volledige pakketprijs betaalt bij aanvang van de kuur.

bottom of page