top of page

Anti-aging

De kern van anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces. Door schadelijke invloeden van buitenaf, bepaalde levensstijl of verkeerde verzorgingsproducten heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. Hoe ouder men wordt, des te meer vraagt de huid om aangepaste producten en behandelingen. Om aan deze behoefte tegemoet te komen bieden wij u Anti-Age behandelingen aan met als doel de huid te herstellen en een jongere uitstraling te geven.

Bij Nuovi Inizi schoonheidssalon is "Anti-aging, een pure verwenning voor het gelaat".

Na anti-agingbehandeling

Anti-aging betekent letterlijk “niet verouderen”. Natuurlijk, kunnen we het verouderingsproces niet stop zetten, maar we kunnen het wel vertragen waardoor we mogelijk langer kunnen blijven genieten.  

Anti-aging

Een huid met minder rimpels in het gezicht, een vitale uitstraling en beter in je vel zitten. Wie wil er nou niet 10 jaar jonger uit zien en zich ook zo voelen. Zo lang mogelijk vitaal, gezond en een jonge, strakke huid, dat willen we toch allemaal? Feit is, dat wanneer je zolang mogelijk vitaal en gezond blijft, je ook beter in je vel zit en dit dus ook zult uitstralen.

Glycolpeeling - fruitzuren

Therapie met hoge dosering fruitzuren - glycolzuren. Gebruik van 10% tot 60%, afhankelijk van huidtype.
De fruitzuren zijn op keratolytische wijze werkzaam, d.w.z. dat zij de verbinding tussen de hoorncellen oplossen. De bovenste huidlagen worden verwijderd. Door deze voorbehandeling worden de fruitzuren in de diepere basaalcellen aangezet om nieuwe en frisse huidcellen te produceren. Bij regelmatig gebruik worden kleine oneffenheden verminderd, verstopte poriën worden geopend en kunnen zich zo reinigen. 
De vorming van nieuwe comedonen wordt verhinderd en pigmentvlekken verbleken. De huid wordt egaler.
Door een fruitzuur te gebruiken wordt de celvernieuwing gestimuleerd en de huidverjonging geactiveerd.

Anti-aging

De Behandeling

wordt zowel aangepast voor de zomer als voor de winter

bottom of page