Onze eigen extra maatregelen m.b.t. Coronamaatregelen van Veiligheidsraad 6 mei 2020

Lieve schatten van klanten,

 

Hopelijk zijn jullie nog allemaal gezond en wel.

 

Na de persconferentie van deze week hebben wij besloten om onze zaak gesloten te houden tot 1 juni!

Dit om tal van redenen waaronder bijvoorbeeld alle voorbereidingen die er moeten getroffen worden terwijl er niets voorradig is, maar vooral het risico op een herval nadat alle winkels open zijn....

 

Deze mogen allicht vanaf 18 mei terug hun deuren openen dus m.a.w. een te korte tijdsspanne om de gevolgen hiervan een week later al te zien. Indien de wet de sluiting zelf oplegt tot 1juni, wachten wij de cijfers af. Indien deze naar ons gevoel nog te hoog zijn rekenen wij zelf 2 extra weken bij en zullen we dus pas open gaan 15juni.

Maar wees gerust, hierover houden we jullie duidelijk op de hoogte per mail, via onze facebookpagina en via de website.

 

De klanten die ons echt kennen weten dat wij leven voor onze job en dit dus niet zomaar een ingeving vh moment is maar een wel doordachte keuze waar levens van afhangen. De eeuwige perfectionist die altijd alles onder controle heeft maar hier geen controle over kan hebben..

 

Dit is dus niet alleen een keuze die wij maken voor onszelf maar ook voor jullie.

We mogen er niet aan denken dat door te overhaast open te doen, een klant ons aansteekt en wij op onze beurt iemand van jullie.

Neen, dan wachten wij liever  om terug te kunnen open gaan met vertrouwen, vertrouwen in onszelf en in de cijfers die aantonen dat het kan, een samenleving met 100 regeltjes.

En dan gaan wij er ook weer voor!

 

Wij begrijpen dat sommigen onder jullie dit niet zullen begrijpen maar wij weten ook (kennen onze eigen klanten maar al te goed), dat er heel veel onder jullie dit wel zullen begrijpen en voor hen doe we het! Met hart️ en ziel. 

 

En nu de praktische kant :

 

(Indien we daadwerkelijk open gaan 1juni)

 

Vanaf maandag 25 mei bellen wij jullie zelf chronologisch op om jullie afspraak in te plannen. De afspraken die reeds gemaakt werden na 1 juni blijven gewoon staan maar ook jullie bellen we even op om te horen of jullie deze afspraak willen behouden.

Jullie hoeven ons dus zelf niet te contacteren, dit doen wij voor jullie.

 

Nadat iedereen die er reeds opstond voor de lockdown is ingepland komt er ruimte vrij voor de klanten die nog geen afspraak hadden staan. 

Wij maken hier geen uitzonderingen op, dit zou niet fair zijn tegenover de klanten die hun afspraak de mist in zagen gaan door de lockdown.

Indien u een mondmasker hebt, gelieve dit dan ook reeds aan te brengen alvorens u binnenkomt.

 

Indien u geen mondmasker hebt kan u dit bij ons aankopen voor 3€ het stuk. 

Onze wachtzaal is voorlopig ook weg dus gelieve even te kijken of er nog iemand aan de nageltafel zit alvorens u binnenkomt. Indien er nog iemand zit, gelieve dan ook buiten in uw auto of in het zonnetje te wachten. Wij laten niemand binnen wachten aangezien we enkel 1 op 1 mogen werken en ook nog de tijd moeten krijgen om alles terug te ontsmetten.

Wanneer u gewoon op tijd komt is dit meer dan goed genoeg, wij rekenen tussen elke klant extra tijd om te kunnen ontsmetten. Gelieve uiteraard ook niet te laat te komen want dan snoeit u in onze tijd om alles klaar te krijgen voor de volgende klant.

 

Breng aub géén kinderen mee, indien u geen oppas vindt hebben we liever dat u uw afspraak annuleert. Kinderen kunnen moeilijk ergens afblijven en dit is nu net wat we in de coronatijd moeten verhinderen. Baby’s in maxi cosi mogen zeker mee komen op uw eigen verantwoordelijkheid.

 

Dit klinkt misschien allemaal heel streng maar  we mogen hier niet al te licht overgaan en doen dit in ieders belang. 

 

Wij hopen op jullie begrip en houden ons ondertussen gezond zodat het weerzien eens zo vlot en aangenaam kan verlopen.

 

Lieve lieve groetjes,

 

Cathy en Laura

Covid 19